Діаспора й надалі підтримуватиме Україну і готова працювати з новим Президентом - Ґрод

Діаспора й надалі підтримуватиме Україну і готова працювати з новим Президентом - Ґрод

Укрінформ
Українська діаспора на чолі зі Світовим конґресом українців (СКУ) продовжуватиме підтримувати Україну і її народ та готова до співпраці з новообраним Президентом України Володимиром Зеленським.

Про це йдеться на сайті СКУ.

“20-мільйонна українська діаспора на чолі з СКУ буде й далі непохитно підтримувати Україну і її народ та готова активно працювати з новообраним Президентом України для підтримки суверенітету, незалежності і територіальної цілісності України, прогресу реформ, просування євроатлантичного вибору України та сприяння процвітанню і розвитку України”, – заявив президент СКУ Павло Ґрод.

Зазначається, що 20 травня 2019 р. Павло Ґрод візьме участь в урочистому засіданні Верховної Ради України з нагоди приведення до присяги новообраного Президента України Володимира Зеленського.

На інавгурації разом із Ґродом буде також присутня делегація представників СКУ з країн проживання української діаспори та з України.

Як повідомлялося, 20 травня має відбутися інавгурація нового глави держави.

Зеленський був обраний Президентом України на чергових виборах 21 квітня 2019 року, за нього проголосували 73,22% виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-