Українка в Туреччині написала “Сповідь сучасної Роксолани”

Українка в Туреччині написала “Сповідь сучасної Роксолани”

Фото
Укрінформ
Українка Ольга Улгер, яка проживає в Туреччині, випустила книгу під назвою “Сповідь сучасної Роксолани”.

Презетанція видання очікується незабаром, повідомляється на сторінці Української спілки в Анкарі у Facebook.

“В цей святковий день (16 травня – ред.) у нас чудові новини – вийшла друком книжка письменниці нашої громади Ольги Улгер “Сповідь сучасної Роксолани”. Незабаром відбудеться презентація книжки, після чого її вже можна буде знайти на полицях нашої бібліотеки. Вітаємо Ольгу з дебютом!”, - повідомляється на сторінці у соцмережі.

Книгу  вже можна придбати, зокрема, через Інтренет-книгарні. На сайті однієї з них про видання зазначається: «Відверта розповідь молодої жінки, яку доля занесла до чужої країни, трохи сумна, трохи іронічна, нікого не залишить байдужім. Вона ґрунтується на любові – до чоловіка і власного дому, до батьків і свого минулого, до рідного міста, рідної мови, рідного народу… Спогади і роздуми про вічне поєднуються з яскравими, сповненими тонкого гумору замальовками чужоземного життя з його колоритними традиціями». 

За інформацією на сайті книгарні, «Сповідь сучасної Роксолани» видано українською мовою у видавництві «Ніка-Центр» у 2019 році. Книга має тверду палітурку і 136 сторінок. Видання для широкого кола читачів.

Фото: сторінка Ukrayna Derneği - Ankara / Українська Спілка в Анкарі у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-