Українці в ОАЕ розпочинають новий освітній формат «Бесіда з дорослим»

Українці в ОАЕ розпочинають новий освітній формат «Бесіда з дорослим»

Анонс
Укрінформ
Українська громада в ОАЕ розпочинає серію інтерактивних бесід на важливі теми з учнями та батьками, які проводитимуть професіонали-українці в рамках нової освітньої ініціативи.

Про це повідомив координатор української громади в ОАЕ Євгеній Семенов на своїй сторінці у Facebook.

«Новий освітній формат "Бесіда з дорослим" запроваджуємо з громадою у нашій суботній Українській громадській рідній школі в Абу-Дабі. Інтерактивні бесіди українською мовою зі старшим класом школи, батьками і гостями проводитимуть професіонали з української громади», - йдеться у дописі.

Повідомляється, що перша така бесіда на тему "Права дитини" відбудеться 18 травня з 11:30 до 12:15 в American Community School of Abu Dhabi, де проходять заняття української рідної школи. Присутні матимуть змогу поспілкуватися з Маріаною Євсюковою, українською адвокатесою, правозахисницею (права жінок та дітей), головою ради ГО "Ла Страда-Україна".

Запрошуються всі охочі.

Зазначається, що Маріана Євсюкова має багаторічний досвід роботи на національному та міжнародному рівні. Вона, серед іншого, працюювала директоркою Юридичного департаменту ГО "Ла Страда-Україна" та координатркою Програми молодіжної та дитячої участі Міжнародної організації ЕКПАТ.

Правозахисниця вважає, що запорукою щасливого дитинства кожної дитини є повага до її прав та їх дотримання. Тому вже майже 20 років адвокат працюює з дітьми, батьками, фахівцями, підвищуючи їх обізнаність про права дитини, механізми їх захисту та шляхи попередження порушення прав та їх відновлення.

Євгеній Семенов також запросив до участі у "Бесіді з дорослим" усіх, хто вважає, що міг би поділитись своїм професійним або життєвим досвідом з дітьми.

«Майбутнє наших дітей - у наших руках!», - наголосив активіст.

Фото: Yevheniy Semenov‎

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-