Українці в Японії запрошують на Парад у вишиванках

Українці в Японії запрошують на Парад у вишиванках

Анонс
Укрінформ
Сьомий щорічний Парад у вишиванках відбудеться 19 травня у центрі Токіо.

Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

«Мегамарш закликає всіх українців, друзів України та небайдужих до України в Японії приєднатися до світової ініціативи та глобальної акції «Вдягни вишиванку - підтримай Україну!», - йдеться в анонсі.

Зазначається, що Парад відбудеться в центрі столиці - у районі Ґінза за маршрутом: парк Токіва - станція Ґінза - парк Хібія. Учасники заходу зустрічаються у парку Токіва, збір і формування колон розпочнеться о 13:30.

Організаторами зазначені Товариство українців Японії "Краяни" та християнська місія St. Jude Ukrainian Orthodox Mission, Tokyo, заснована к 2005 році як Місія Української православної церкви Київського патріархату в Японії.

«Будемо раді бачити вас у вишиванках. Якщо ви не маєте вишиванки — в одязі у національних кольорах», - йдеться в анонсі.

Як зазначається, будь-яка українська символіка всіляко заохочується і вітається: українські прапори, прапорці, жовто-блакитні стрічки та інша національна атрибутика, а також «добрий настрій зі здоровим гумором».

Водночас нагадується, що захід є аполітичним, тому будь-яка символіка, окрім державної, вигуки/пісні з політичним наповненням забороняються.

«Долучайтесь до акції єднання українців, популяризації культури України в Японії!», - запросили орагнізатори.

Після мегамаршу планується продовжити культурну програму у парку Хібія, у рамках якої, зокрема, передбачається проведення призової лотереї (серед призів – жіночі, чоловічі й дитячі вишиванки та сувеніри), українські танці, групове фото тощо.

Фото: Українці в Японії "Краяни"‎ 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-