Українці Угорщини запрошують до участі у конкурсі читання української поезії

Українці Угорщини запрошують до участі у конкурсі читання української поезії

Анонс
Укрінформ
Українці в Угорщині запрошують усіх охочих взяти участь у Всеугорському конкурсі читання української поезії "Джерело" 25 травня.

Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

«Дорогі друзі! Державне самоврядування українців Угорщини за підтримки Столичного самоврядування українців та Центру української культури та документації 25 травня 2019 року організовують традиційний Всеугорський конкурс художнього читання української поезії «Джерело», - йдеться у анонсі.

Для участі в конкурсі слід прислати заявку-анкету на електронну пошту referens@t-online.hu до 22 травня із зазначенням необхідної інформації про учасника. Детальнішу інформацію про участь у конкурсі можна знайти тут.

«Щиро запрошуємо всіх бажаючих взяти у ньому участь! На переможців конкурсу чекають нагороди, а на всіх учасників – подарунки», - зазначається в анонсі.

Читайте також: В Угорщині презентували переклад повісті «Завірюха» про Голодомор в Україні

Як повідомляється, у рамках проведення конкурсу на всіх учасників очікує сюрприз – виступ з гумористичною програмою українського майстра художнього слова, народного артиста України, Героя України, лауреата Національної премії ім. Т.Г.Шевченка Анатолія Паламаренка.

Фото: Укрінформ, сторінка події у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-