Лідер канадської опозиції долучився до відзначення Всесвітнього дня вишиванки

Лідер канадської опозиції долучився до відзначення Всесвітнього дня вишиванки

Фото
Укрінформ
Глава Консервативної партії Канади Ендрю Шир приєднався до святкування Всесвітнього дня вишиванки.

Про це він написав у Тwitter.

“Сьогодні українці по всьому світу із гордістю вдягають свої улюблені традиційні сорочки, відзначаючи Всесвітній день вишиванки. Відмічаючи багато приурочених до цього свята парадів по всій країні, вшануймо значний внесок українських канадців для нашої держави”, - заявив Шир.

До цього привітання долучився і колега Шира по парламенту, депутат українського походження від Консервативної партії Джим Еглінскі.

“Я радію Всесвітньому дню вишиванки на парламентському пагорбі. Сьогодні ми, канадці з українським корінням, відзначаємо своє походження та єдність. Щасливого Всесвітнього дня вишиванки!” - написав Еглінскі на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши свої фотографії в українській традиційній сорочці.

Як повідомлялося, Всесвітній день вишиванки – це міжнародне свято, покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня. У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка.

Фото: Тwitter, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-