Делегація МОЗ зустрілася з представниками українських громад Австралії

Делегація МОЗ зустрілася з представниками українських громад Австралії

Фото
Укрінформ
Делегація Міністерства охорони здоров'я України на чолі із заступником міністра Олександром Лінчевським перебуває в  Австралії з метою участі у конференції WADEM.

У рамках візиту делегації, зокрема, відбулися зустрічі з представниками українських громад та австралійськими депутатами, повідомляється на сторінці Посольства України в Австралії у Facebook.

«В Австралії з метою участі у конференції WADEM перебуває делегація Міністерства охорони здоров'я України на чолі із Заступником міністра Олександром Лінчевським. Окрім презентації українського досвіду реформ на цьому важливому міжнародному заході, Олександр Лінчевський зустрівся з Головою Австралійсько-української Групи дружби у Федеральному парламенті Австралії Крісом Крюзером та співголовою Групи дружби з Україною у парламенті штату Вікторія Наталі Сулейман», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окремо відбулися зустрічі з представниками українських спільнот Мельбурна, Сіднея та Брізбена. Під час зустрічей делегація Мінохорони здоров'я поділилася досвідом реформ галузі, а представники ГО "Захист патріотів" - результатом діяльності проекту, що втілюється в т.ч. за підтримки українців Австралії. 

Фото: сторінка Посольства України в Австралії / Embassy of Ukraine in Australia у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-