В Буенос-Айресі обговорили питання громад і міграції

В Буенос-Айресі обговорили питання громад і міграції

Фото
Укрінформ
Актуальні для аргентинського суспільства питання громад і міграції були обговорені в Буенос-Айресі.

Про це Укрінформу у вівторок повідомив пресовий референт Референтури преси УКТ «Просвіта» Хав’єр Апонюк Савич.

«У вівторок, 7 травня, у приміщенні Міжнародної організації з міграції (ОІМ) Обсерваторія Громад, координаторами якої є Маріо Панаґопулос (Грецька громада) та архітектор Юрій Данилишин (Українська громада - голова УКТ «Просвіта»), організувала зустріч з очільником Кабінету Міністрів ліцензіатом Маркосом Пенья. На зустрічі були представлені громади, які відвідали в Римі Папу Франциска з документом "Аргентина: мозаїка ідентичностей", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зустріч відбулася з огляду на наміри аргентинського уряду створити простір для діалогу і обміну ідеями та на їх основі досягти консенсусу щодо пріоритетних питань для аргентинців. Серед них – питання, що стосуються громад і міграції, про які доповів Маркос Пенья. Після виступу учасники зустрічі мали можливість задавати питання і обмінюватися думками.

Повідомляється, що були присутні й виступили представник Міжнародної організації з міграції; представники Секретаріату з питань прав людини і культурного плюралізму, зокрема, Державний Секретар ліцензіат Клаудіо Аврух; директор з плюралізму і мультикультуралізму ліцензіат Хуліо Кроччі та президент Аргентинської Федерації Громад Хуан Бальестретті.

Фото: Укрінформ, Javier Aponiuk Sawicz‎

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-