Українців у Неаполі запрошують на День вишиванки

Українців у Неаполі запрошують на День вишиванки

Укрінформ
Генеральне консульство України в Неаполі запрошує співгромадян взяти участь у святкуванні Дня вишиванки 26 травня.

Про це повідомляє прес-служба Генконсульства.

«Численна українська громада матиме можливість продемонструвати в найбільш мальовничому центрі Неаполя неповторні українські вишиванки - оберіг, символ української ідентичності, історію свого краю – від Львова до Луганська, код нації вільних і нескорених», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що святкуванні Всесвітнього Дня вишиванки в Неаполі, яке відбудеться у неділю 26 травня 2019 року з 13:00 до 15:00 за адресою: Via Cesario Console (розміщена між площею Плебішіто зі сторони Королівського палацу та набережною).

Місцем зустрічі визначено площу з пам’ятником Цезарю Августу, з подальшою ходою в національних костюмах вздовж набережної міста.

Зазначається, що участь у цьому святі є проявом патріотизму, вірності народним традиціям, єдності громадян України у всьому світі.

У Генконсульстві запросили українців взяти участь у святі разом із італійськими друзями. «Запрошуйте до участі у святі Ваших італійських друзів.  Чекаємо на Вас у вишиванках, які одягають також Мадонна, Ніколь Кідман, Сільвестр Сталоне та інші всесвітньовідомі зірки. Але ви – найпрекрасніші. Покажім нашу красу Неаполю і гостям міста! Ми того варті», - йдеться у повідомленні.

З приводу додаткової інформації та пропозицій до сценарію прохання телефонувати за номером 3392002473.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-