Українці в Греції обміняли тонну кришечок на візок для пораненого українського воїна

Українці в Греції обміняли тонну кришечок на візок для пораненого українського воїна

Укрінформ
Українська громада у Греції назбирала необхідну кількість пластикових кришечок і обміняла їх на візок для пораненого воїна на Рівненщині.

Про це повідомляється у дописі Симончук Тетяни (Simonchuk Tetyana) на сторінці волонтерської спільноти «Грекобандерівці» у Facebook.

«Шановна українська громадо! Хочу повідомити приємну новину: довгоочікуваний візочок за ті пластмасові кришечки , що ми з вами збирали стільки часу, ми одержали! Новісінький візочок у заводській упаковці поїде вже наступної неділі в Україну, щоб хоч трішечки полегшити пересування для одного з наших воїнів», - йдеться у дописі.

Повідомляється, що цього разу допомога від грецької громади відправиться на Рівненщину – у КЗ "Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни", де лікуються та проходять довготривалу реабілітацію воїни, яких було тяжко поранено на сході України.

З коментарів до допису стало відомо, що кришечки з благодійною метою збирає чимало людей, але не всі знають, куди їх треба віддати. Зіновія Ріско (Zenovia Risko) у коментарі повідомила, що наразі пластикові кришечки приймає чимало церков. «Я зразу їх передаю в приміщення при церкві святого Луки на Патісіоні. На один візок потрібно 1тону кришечок. Дякую всім, що нам їх приносили», - написала Зіновія Ріско. Вона додала, що завдяки кришечкам громаді вже вдалося придбати два інвалідних візки.

Окрім візка, українці у Греції хотіли б, серед іншого, передати пораненим військовим місцеві смаколики, а також такі найбільш необхідні товари, як памперси та пелюшки, і звернулися до усіх небайдужих з проханням допомогти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-