Латвійський лікар одягнув вишиванку на знак підтримки України

Латвійський лікар одягнув вишиванку на знак підтримки України

Відео
Укрінформ
Латвійський лікар Мартиньш Капіцкіс підтримав акцію "День вишиванки - день солідарності з Україною".

Про це йдеться на сторінці ГО "Всесвітній день вишиванки" у Facebook.

"Я латиш, лікар, я допомагав багатьом українським пораненим. Я підтримую акцію "День вишиванки", бо я підтримую український народ. Чому? Тому, що в моїй родині є зв’язок з Україною, і тому, що це питання правди", - розповів Мартиньш Капіцкіс.

Він зазначив, що у сьогоднішньому світі, де маніпулюють людським розумом, дуже важко зрозуміти, що правда. "Але коли ми бачимо, що людей вбивають, у них віднімають землю, питання правди стає ясним. Саме тому я вас підтримую», - сказав Мартиньш Капіцкіс.

Як повідомляв Укрінформ, "День вишиванки - день солідарності з Україною" - всесвітня акція, яку цього року започатковала ГО "Всесвітній день вишиванки" спільно з українськими посольствами та об'єднаннями українців закордоном.

У рамках ініціативи відомі та впливові іноземці одягають українські вишиті сорочки як вияв солідарності з Україною.

«Наша спільна мета та завдання: підтримка рівня світової уваги до потреби спільного протистояння російській агреcії; пропагуваня української культуру закордоном; підвищення позитивного іміджу України у світі; привернення уваги українців до того, наскільки високо світова спільнота оцінює наші історичні надбання», - йдеться на сторінці акції у соцмережі.

Організатори акції подякували за співпрацю Ukrainas atbalsta biedrība/Товариство підтримки України.

Відео: Всесвітній день вишиванки

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-