Українці в ОАЕ подякували Українському інституту книги та видавцям за подаровані книжки

Українці в ОАЕ подякували Українському інституту книги та видавцям за подаровані книжки

Фото
Укрінформ
Українська школа в ОАЕ «Софія» (м.Дубай) висловила вдячність Українському інституту книги за подаровані дитячі книжки.

Про це йдеться на сторінці школи у Facebook.

«Щиру подяку від усієї школи хочемо передати Українському інституту книги та Посольству України в ОАЕ. Дякуємо за Вашу працю, хай Бог допомагає у всіх ваших справах!», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нещодавно школа отримала "несподіваний, але дуже приємний і потрібний подарунок" від Українського інституту книги, який брав участь у книжковому ярмарку Abu Dhabi International Book Fair. На зустрічі з послом України в ОАЕ Юрієм Полурезом представники інституту передали для школи нові цікаві дитячі видання українською мовою від видавництв "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", "Книголав" "Видавництво ДІПА" і "Nebo BookLab Publishing", а також пазли від Art Studio "Agrafka".

У школі висловили вдячність "всім, хто не забуває про дітей, роблячи для них такі цінні подарунки".

Зазначається, що учні вже ознайомились із виданнями і навіть самі виявили ініціативу взяти книжки для позакласного читання. З цієї нагоди у школі вирішили оновити шкільну бібліотеку і започаткувати обмін книжками не тільки для дітей, але й для дорослих.

У "Софії" також подякували отцеві Степану з Української греко-католицької церкви в Об'єднаних Арабських Еміратах, який привіз книжки з Абу-Дабі.

Як повідомляв Укрінформ, 24-30 квітня в Абу-Дабі відбувся найбільший у регіоні міжнародний книжковий ярмарок Abu Dhabi International Book Fair, участь в якому  взяла українська делегація. Координатором виступила державна установа Український інститут книги. На національному стенді було представлено 4 українські видавництва: видавничий дім “Освіта”, “Нора-Друк”, “Видавництво Анетти Антоненко” й “Підручники і посібники”.

Українська делегація подарувала місцевій громаді англомовні книги про Україну та сучасну українську художню літературу, а також передала частину привезених книжок учням українських шкіл вихідного дня у м.Абу-Дабі (Українська громадська рідна школа в Абу-Дабі та "Дивосвіт" Українська школа в Абу-Дабі) і м.Дубай (Українська школа в ОАЕ «Софія»).

Координатор української громади в Абу-Дабі Євгеній Семенов на своїй сторінці у Facebook висловив вдячність Українському інституту книги, Міністерству інформаційної політики України, Міністерству культури України, видавництвам “Нора-Друк”, “Видавництво Анетти Антоненко”, “Підручники і посібники” та видавничому дому "Освіта" за подаровані для громади і школи видання.

Фото: Українська школа в ОАЕ / Ukrainian School in the UAE у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-