В СКУ закликають підтримати Травневу акцію організації зі збору коштів

В СКУ закликають підтримати Травневу акцію організації зі збору коштів

Укрінформ
Президент Світового Конґресу Українців (СКУ) Павло Ґрод звернувся із закликом підтримати розпочату СКУ акцію зі збору коштів для продовження  активної діяльності організації у справі захисту інтересів українців у всьому світі.

Про це йдеться у Заклику СКУ, розміщеному на сайті організації.

«Для продовження нашої важливої діяльності нам потрібна ваша фінансова підтримка. Просимо Вас зробити щедру пожертву на Травневу акцію СКУ. Дякую за Вашу цінну допомогу!», - зазначив Павло Ґрод у повідомленні.

У СКУ констатували, що сьогодні український народ постав перед багатьма серйозними викликами, які спрямовані на дестабілізацію України як суверенної держави і послаблення національної ідентичності українців у всьому світі.

У Конґресі нагадали, що протягом останніх 50 років СКУ обіймав і продовжує посідати провідні позиції щодо питань, які є важливими для всіх українців. «Ми об'єднали та представляємо інтереси понад 20 мільйонів українців, які проживають у більше ніж 60 країнах. СКУ і далі активно підтримує розвиток українських громад у всьому світі. Разом ми забезпечуємо, щоб світ визнав і пам'ятав про Голодомор та щоб міжнародна спільнота підтримувала Україну в протидії постійній агресії Росії», - йдеться у заклику.

Наголошується, що СКУ пов’язаний з життям українців більше, ніж будь-яка організація у світі. «Ми змогли зробити це протягом останніх 50 років завдяки щедрості наших жертводавців. СКУ - це організація, яка діє на громадських засадах, не отримує державного фінансування та, щоб продовжити свою важливу працю, спирається на Ваші щедрі пожертви», - повідомляється у заклику.

Зазначається, що на XI Конґресі СКУ в Києві в кінці 2018 р. був обраний новий Провід, а також модернізовані і децентралізовані структури СКУ та започатковані амбітні плани. «Наша мета - щоб Україна стала сильною національною державою для українського народу, а українська діаспора буде й далі віддана своїй спадщині та підтримуватиме Україну для майбутніх поколінь», - йдеться у заклику.

Розбудовуючи міцну базу і зростаючу мережу, що сьогодні нараховує українські громади в 62-ох країнах, СКУ продовжує активно працювати над наступними пріоритетами: розвиток українських громад, підтримка України та її народу, розширення кола друзів України.

«Приєднуйтесь до нас у досягненні нашої мети щодо об’єднаної та впливової української громади, яка і надалі буде потужним захисником української ідентичності та сприятиме миру та стабільності у світі», - запросили у СКУ.

Дізнатися більше можна у Заклику до підтримки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-