У Киргизстані нагородили голову українського товариства «Берегиня»

У Киргизстані нагородили голову українського товариства «Берегиня»

Фото
Укрінформ
Голова українського товариства Киргизької Республіки «Берегиня» Володимир Нарозя отримав відзнаку Президента країни Сооронбая Жеенбекова.

Нагородження відбулося у рамках державного урочистого заходу, присвяченого 25-річчю створення Асамблеї народу Киргизстану, повідомляє Посольство України в Киргизстані на своїй сторінці у Facebook.

«У рамках заходу відбулася урочиста церемонія нагородження Президентом Киргизької Республіки С.Жеенбековим членів Асамблеї, зокрема відзнакою Президента було нагороджено Volodymyr Narozia - Голову Українського товариства Киргизької Республіки «Берегиня», - йдеться у дописі.

Зазначається, що з промовою до учасників заходу звернувся Президент Киргизької Республіки Сооронбай Жеенбеков, який відзначив важливу роль Асамблеї у зміцнені міжетнічної єдності усіх націй, які проживають на території Киргизької Республіки.

Захід відбувся 3 травня за участі Посла України Валерія Жовтенка.

Як повідомляє прес-служба Українського товариства Киргизької Республіки «Берегиня», президент КР Сооронбай Жеенбеков нагородив голову Ради «Берегині» Володимира Нарозю як одного із засновників Асамблеї цінним подарунком – іменним годинником.

Зазначається, що 3 травня 2019 р. відбулися відразу два заходи, присвячені 25-річному ювілею Асамблеї народу Киргизстану. Перший – це урочистий захід за участю Президента Киргизької Республіки С. Жеенбекова в Будинку прийомів «Ене-Сай» Державній резиденції «Ала-Арча».

Другий - IX Позачерговий Курултай Асамблеї народу Киргизстану за участю 250 делегатів з усіх регіонів країни і 500 запрошених гостей, які представляли всю багатонаціональну палітру народу Киргизстану. Курултай відбувся в приміщенні Киргизького Національного Академічного театру опери та балету ім. А. Малдибаєва.

Від Українського товариства Киргизької Республіки «Берегиня» у зустрічі з президентом Киргизької Республіки брали участь Марія Кулманбетова, Сергій Кузьменко, Олег Бондаренко, Іван Райський.

Зазначається, що Асамблея народу Киргизстану є організацією, «що гідно виконує свою особливу місію по зміцненню міжнаціонального миру, злагоди і єдності народу в Киргизькій Республіці, сприяє збереженню і примноженню культурного різноманіття нашої країни».

Фото: сторінки Volodymyr Narozia, Посольство України в Киргизстані / Embassy of Ukraine in Kyrgyzstan - у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-