Український журналіст та історик Вахтанг Кіпіані презентує нову книгу в Чикаго

Український журналіст та історик Вахтанг Кіпіані презентує нову книгу в Чикаго

Анонс
Укрінформ
В Українському національному музеї (Ukrainian National Museum)  у Чикаго 7 травня відбудеться зустріч із журналістом, публіцистом, істориком Вахтангом Кіпіані.

Про це повідомляється на сторінці музею у Facebook.

«Вахтанг повертається! Тільки в Чикаго! Тільки в Українському Національному Музеї! 7 травня о 19:00 зустріч з істориком Вахтангом Кіпіані», - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі говоритимуть, зокрема, про Україну, її історію, нові виклики та шляхи їх подолання тощо.

У рамках вечора також відбудеться презентація нової книги Вахтанга Кіпіані, присвяченої подіям Другої світової війни.

Захід пройде за адресою: 2249 W Superior St, Chicago, Illinois.

Вахтанг Кіпіані - головний редактор Інтернет-видання «Історична правда», однойменного тележурналу на каналі ZIK, викладач магістерської програми з журналістики Українського католицького університету у Львові та кафедри PR у Національному університеті «Києво-Могилянська академія», засновник Музею-архіву преси.

Ukrainian National Museum в Чикаґо - один із найбільших українських музеїв в США. У його фондах зібрано унікальну колекцію творів українського мистецтва, живопису, ікон, артефектів - від козацької до новітньої доби, архівних документів. Завдяки цьому музей став одним із важливих центрів зі збереження, вивчення та популяризації української культури на міжнародному рівні. У музеї діють тимчасові та постійні виставки.

Фото:  zik.ua, сторінка Maria Klimchak у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-