Українські видавці подарували книги недільним школам в ОАЕ

Українські видавці подарували книги недільним школам в ОАЕ

Фото
Укрінформ
Ряд українських видавництв подарували підбірку українських книжок українським школам вихідного дня в Абу-Дабі та Дубаї.

Про це йдеться на сторінці Українського інстиуту книги у Facebook.

«Наші видавці — найкращі видавці у світі! Вони передали чудові книжки для українських недільних шкіл в Абу-Дабі. Ми доставили їх за адресою — і скоро ними насолоджуватимуться маленькі читачі», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, до ініціативи долучилися Видавництво Івана Малковича "Абабагаламага" / Ababahalamaha Publishers, Книголав, Видавництво ДІПА і Nebo BookLab Publishing. Окрім книжок, українським школам в ОАЕ було передано кілька цікавих пазлів, розроблених Art Studio "Agrafka", і нові буклетиУкраїнського інституту книги.

У коментарях до допису зазначається, що ініціатива щодо дарування книжок українським школам в ОАЕ виникла торік в межах книжкового ярмарку в Абу-Дабі, куди Україна вперше приїхала з власним стендом. Окремої програми для поповнення бібліотек українських шкіл за кордоном Інститут книги поки що не має. Однак в Інституті пообіцяли, що обов'язково працюватимуть  у цьому напрямку.

Оголошення із закликом до видавнитцв долучитися до збору книг було розміщене на сторінці Українського інституту книги 17 квітня.

На сторінці Посольства України в ОАЕ у Facebook зазначається, що книги також будуть передані українській школі в Дубаї.

Як повідомлялося, в Абу-Дабі 24-30 квітня проходить міжнародний книжковий ярмарок Abu Dhabi International Book Fair. Українська делегація вдруге, за сприяння Посольства, бере участь у ярмарку. Координатором виступає державна установа Український інститут книги. На національному стенді буде представлено 4 українські видавництва: видавничий дім “Освіта”, “Нора-Друк”, “Видавництво Анетти Антоненко” й “Підручники і посібники”.

Фото: сторінка Український інститут книги, сторінка Embassy of Ukraine in the UAE - у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-