У Токіо пройде Марш вишиванок

У Токіо пройде Марш вишиванок

Анонс
Укрінформ
Українці в Японії запрошують усіх охочих взяти участь у п’ятому Марші вишиванок 19 травня.   

Про це йдеться на сторінці Посольства України в Японії у Facebook.

«Мегамарш закликає всіх українців, друзів України та небайдужих до України в Японії приєднатися до світової ініціативи та глобальної акції «Вдягни вишиванку і підтримай Україну!» П’ятий традиційний марш вулицями Токіо!». Як і минулого року, цього разу в центрі столиці - районі Ґінза! Запрошуються всі!», - повідомляється у дописі.

Учасників заходу закликають вдягнути вишиванки або одяг в національних кольорах України. Будь-яка українська символіка всіляко заохочується і вітається: українські прапори, прапорці, жовто-блакитні стрічки та інша національна атрибутика.

Читайте також: Порошенко переміг у закордонному виборчому окрузі

Зазначається, що захід є аполітичним. Будь-яка символіка, окрім державної, вигуки/пісні з політичним наповненням на заході забороняється.

Після мегамаршу пропонується продовжити спілкування у парку Хібія. Для цього треба захопити з собою підстилки для сидіння, легкі закуски, напої на свій смак.

Захід відбудеться 19 травня 2019 р. о 13:30. Місце зустрічі: Токіо, Чюо-ку, Хонґокучо 4-4-3, парк Токіва. Маршрут руху: Парк Токіва - Станція Ґінза - Парк Хібія. Захід безкоштовний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-