На виборчих дільницях у Туреччині переміг Порошенко

На виборчих дільницях у Туреччині переміг Порошенко

Укрінформ
На виборчих дільницях у Туреччині за результатами голосування в другому турі виборів Президента України переміг чинний глава держави Петро Порошенко.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Виборці в другому турі були більш активними, аніж в першому. У Стамбулі (найбільша виборча дільниця – ред.) за Петра Порошенка проголосували 240 громадян України, за Володимира Зеленського – 174. Водночас 4 бюлетені зіпсовані», - повідомив генеральний консул Олександр Гаман.

Загалом у Стамбулі проголосували 70% зареєстрованих виборців (418 із 600), у Анталії - 80% (325 із 408 зареєстрованих), в Анкарі – 70% (167 із 237 зареєстрованих).

«В Анталії за Петра Порошенка проголосували 170 громадян України, за Володимира Зеленського - 151, ще 4 бюлетені визнані комісією зіпсованими. Голосування пройшло дуже спокійно», - повідомив агентству консул України в Анталії В’ячеслав Хоменко.

Читайте також: У ЦВК нагадують, коли має відбутися інавгурація

«В Анкарі волевиявлення пройшло без зауважень. На дільниці 97 голосів віддано за Петра Порошенка, 68 за Володимира Зеленського, 2 бюлетені – недійсні», - повідомила агентству голова виборчої дільниці Ірина Доган.

Як повідомлялося, у списках виборців у Туреччині було 1245 громадян України, найбільше в Стамбулі - 600, в Анталії - 408. У першому турі загальний показник був 708. У першому турі в Туреччині також переміг Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-