На виборчій дільниці в Нью-Йорку голосуватимуть майже 12 тисяч українців

На виборчій дільниці в Нью-Йорку голосуватимуть майже 12 тисяч українців

Фото
Укрінформ
Близько 12 тисяч громадян України з дев’яти штатів США зареєструвалися на виборчій дільниці в Нью-Йорку, щоб проголосувати у другому турі  виборів Президента України.

Про це повідомляє UATV.

"Майже 12 тисяч громадян України зареєструвалися на виборчій дільниці в Нью-Йорку. Це друга у світі за величиною дільниця, на якій голосуватимуть за майбутнього президента нашої держави українці з дев’яти штатів США", - йдеться у повідомленні.

Дільниця розташована у Генеральному консульстві України в Нью-Йорку.

Найбільше виборців прийшли віддати свій голос вранці за місцевим часом. Щоб проголосувати, багато людей приїжджають здалеку.

“Кожен з нас повинен проголосувати, тому що ми любимо Україну, ми піклуємося про неї, робимо все, щоб в Україні був мир, благополуччя, і щоб вона розцвіла ще більше”, – зазначає одна з виборців Олена Трохимчук.

Зустрічалися і виборці, які подорожували в Нью-Йорк з України і зареєструвалися на вибори.

“Я відстояв у величезній черзі в Києві, отримав відкріпний талон. Розумію, що я мало не єдиний, хто з відкріпним талоном сюди приїхав. І я ось сьогодні віддав голос”, – говорить Андрій Ставніцір.

Загалом обстановка на дільниці спокійна, ніяких порушень поки що не зареєстровано.

Всього у США працює 4 виборчі дільниці – у Вашингтоні, Нью-Йорку, Чикаго і Сан-Франциско. Дільниця в Сан-Франциско закриється останньою серед усіх у світі.

Фото: сторінка Закордонна виборча дільниця 900090 м.Нью-Йорк у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-