На дільниці у Нідерландах українці голосували активніше, ніж у першому турі

На дільниці у Нідерландах українці голосували активніше, ніж у першому турі

Відео
Укрінформ
У голосуванні на закордонній виборчій дільниці № 900058 у Гаазі взяли участь 906 громадян України, при тому що загальний список виборців становив 1943 особи.

Про це заявила заступник голови ДВК Ольга Потапчук, повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі.

"Станом на 19:37 за місцевим часом, проголосувало в нас понад 900 осіб, тобто явка явно перевищила в кількості осіб явку на першому турі", - зазначила Потапчук.

Консул посольства України в Нідерландах Юрій Карпук наголосив, що прогнозні результати виправдалися. "Ми констатуємо перевищення кількісного показника на 150 людей, про що свідчить явка наших громадян для реєстрації на повторне голосування", - сказав він.

Читайте також: У Нідерландах активно голосують українці, багато хто прийшов у вишиванках

Як повідомлялося, 21 квітня в Україні відбувся другий тур президентських виборів. До виборчого бюлетеня було включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня одержали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного главу держави Петра Порошенка.

За результатами Національного екзит-полу станом на 20:00, на виборах Президента України Володимир Зеленський набирає 73% голосів виборців, а чинний глава держави Петро Порошенко - 25,5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-