У Нідерландах активно голосують українці, багато хто прийшов у вишиванках

У Нідерландах активно голосують українці, багато хто прийшов у вишиванках

Фото, відео
Укрінформ
У Гаазі, на закордонній виборчій дільниці № 900058, що на території Посольства України в Нідерландах, активно голосують, багато українців прийшли у вишиванках.

Також багато членів комісії у вишиванках. Підготувалися і у самому посольстві, усюди жовто-блакитні квіти. А на вході роздають символічні подарунки та інформаційні листівки про важливі події та заходи, повідомляє кореспондент Укрінформу у Гаазі.

"Динаміка фактично відповідає тій, яка була на першому турі виборів Президента України. Що стосується символіки, сьогодні на членах комісії, і окрім того дарується внизу, сердечка у вигляді національної та місцевої символіки, тобто символіки України та Нідерландів. Окрім того, варто зазначити, що наступного тижня проходитиме День короля, одне з найбільших місцевих свят", - каже заступник голови дільничної виборчої комісії Ольга Потапчук.

У Нідерландах активно голосують українці/ Фото Ірини Драбок

Як повідомлялося, сьогодні, 21 квітня, в Україні відбувається другий тур президентських виборів. До виборчого бюлетеня включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня отримали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного главу держави Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-