Українка з Іспанії – серед переможців фестивалю юних талантів

Українка з Іспанії – серед переможців фестивалю юних талантів "Скарб нації"

Фото
Укрінформ
Вихованка української школи «Квіти України» в Іспанії Влада Вережанюк отримала ІІ місце у номінації «Віртуоз» на І фестивалі юних талантів  «Скарб нації»  в іспанському місті Торрехон-де-Ардос.

Про це йдеться на сторінці школи у Facebook.

«Учні школи «Квіти України» також були запрошені на свято.  Учасники змагались у номінаціях танцювального, пісенного та інструментального конкурсів, театральної творчості . Компетентне журі відзначило усіх грамотами та дипломами. У номінації «Віртуоз» Влада Вережанюк отримала ІІ місце», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фестиваль зібрав понад 190 учасників — вихованців шкіл Мадридського регіону. Яскравість виступів подарувала насолоду глядачам: дітям, батькам, педагогам і гостям.

У школі висловили велику подяку авторам ідеї та організаторам фестивалю - українським навчальним закладам «Рідний край» та «Стожари».

«Виявлення дитячих талантів – основна мета проведення фестивалю. І чим більше матимемо таких подій, де таланти розкриваються, де обличчя дітей випромінює щастя, тим впевненішим буде наш погляд у майбутнє», - зазначається у дописі.

Фото: сторінка Українська школа "Квіти України" Іспанія у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-