Українська молодь діаспори малюватиме Україну в рамках всесвітньої акції

Українська молодь діаспори малюватиме Україну в рамках всесвітньої акції

Фото
Укрінформ
Всеукраїнська ліга українських жінок (ВЛУЖ) запрошує юних українців з різних країн взяти участь у всесвітній акції "Україно моя".

Про це повідомляється на сторінці ВЛУЖ у Facebook.

«Ця акція є естафетою співдружності маленьких українців світу, що допоможе згуртуватися і спільно творити добрі справи. Вік учасників від 7 до 15 років», - йдеться у дописі.

За умовами акції, діти в кожній з країн-учасниць мають створити 5 малюнків на зазначену вище тему на папері формату А4. «Особливих умов до техніки виконання малюнку нема: його можна виконувати фарбами чи олівцями та додавати аплікації - фантазії дітей не обмежуються. Головна умова - це дотримання теми акції», - зазначають організатори.

Ініціатива передбачає участь дітей різних країн світу. За правилами, кожні нові 5 малюнків відправляються до наступної країни-учасника, де діти також готують 5 робіт. Так естафета передається від країни до країни, щоразу доповнюючись новими роботами. Малюнки не потрібно надсилати організаторам - адресу наступного отримувача буде узгоджено і вказано на сторінці ВЛУЖ, орієнтуючись на нові заявки від країн щодо участі в акції.

Зазначається, що рушійною силою стала Україна, а першим учасником - Ліцей міжнародних відносин № 51 м.Київ. Перші 5 робіт вже відправлено до Канади, де діти під керівництвом директора школи "Рідна школа Оквілл" Оксани Левицької готують свої 5 малюнків. Наступний учасник - Сполучені Штати Америки, потім Іспанія. Реєстрація учасників триває.

Передача художніх робіт від учасника до учасника триватиме до грудня 2019 року. Після цього буде організовано виставку усіх робіт в Україні, а відеозвіт буде відправлено кожній школі - учаснику.

Організаторами акції виступають Всеукраїнська ліга українських жінок спільно з Національною радою жінок України.

Додаткову інформацію щодо акції можна отримати, зв'язавшись з організаторами по e-mail: luwomens@gmail.com та завітавши на сторінку ВЛУЖ у Facebook.

Фото: сторінка Всеукраїнська ліга українських жінок у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-