МІОК запрошує долучитися до міжнародної програми «Крок до України»

МІОК запрошує долучитися до міжнародної програми «Крок до України»

Укрінформ
Міжнародний інститут освіти, культури та зв'язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК) запрошує взяти участь у ХІІ Міжнародній літній школі україністики "Крок до України".

Про це повідомляється на сторінці проекту у Facebook.

«Не втратьте чудову можливість взяти участь у ХІІ Міжнародній літній школі україністики "Крок до України". Школа відбуватиметься у Львові 15 – 28 липня 2019 р.», - йдеться у повідомленні.

Участь у Літній школі можуть взяти носії різних мов із різними базовими знаннями української мови, які досягли 18 років. Зареєструватися можна до 15 травня 2019 р за посиланням.

«Зроби свій крок до України – вивчай українську з МІОКом», - запрошують організатори.

Як повідомляється на сторінці проекту, Міжнародна літня школа україністики «Крок до України» орієнтована на студентів, науковців, дослідників і всіх, хто зацікавлений у вивченні української мови і культури.

Учасникам пропонується двотижнева програма, яка передбачає інтенсивний курс української мови (50 год.), і культурно-освітня програма (екскурсії, тренінги з народознавства, перегляд українських фільмів, відвідування театрів та музеїв, виїзна мандрівка на Закарпаття та інші цікаві заходи та квести). 

Заняття проходять у трьох групах (рівень А, В і С), відповідно до результатів тесту визначення знань української мови (на початку курсу).

На заняттях з української мови викладачі використовують підручники з української мови як іноземної, які вони уклали у МІОК:

«КРОК-1» – підручник для початкового рівня вивчення української мови як іноземної (рівень А1 – А2);

«КРОК-2» – підручник для середнього рівня вивчення української мови як іноземної (рівень В1);

«Мандрівка Україною» – збірник лінгвокраїнознавчих текстів для читання із вправами (рівень В2);

«Автостопом по Україні» – аудіокнига із вправами (рівень С1).

Після завершення літньої школи учасники отримають сертифікати Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою.

«Школа україністики у Львові – чудова можливість зануритися у мовне середовище в мальовничому Львові – культурній столиці України, місті з багатою історією і традиціями міжнаціональної толерантності», - йдеться на сторінці проекту.

Фото: сторінка Крок до України - МІОК у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-