Центр Анни Київської запрошує на благодійний вечір у червні

Центр Анни Київської запрошує на благодійний вечір у червні

Анонс
Укрінформ
Центр Анни Київської (Санліс, Франція) запрошує взяти участь у Другому благодійному вечорі «Анна Київська. Нове Тисячоліття», що відбудеться 25 червня у Києві.

Про це повідомляється на сторінці Центру у Facebook.

«Центр Анни Київської, його патрон владика Борис Ґудзяк та група друзів і засновників запрошують взяти участь у Другому Благодійному Вечорі «Анна Київська. Нове Тисячоліття» та долучитися до побудови і підтримки потужного проекту культурної та світоглядної української дипломатії в Європі та у світі», - йдеться в анонсі.

Зазначається, що Благодійний вечір - це чудова можливість спілкування у колі друзів Центру Анни Київської, що об’єднує українських і міжнародних дипломатів, бізнесменів, громадських діячів, політиків, експертів, представників українських Церков. «Ми разом вболіваємо за успіх України у Європі й сподіваємося, що діяльність Центру Анни Київської, який є професійним майданчиком для формування діалогу і реалізації культурних, мистецьких, наукових та просвітницьких проектів, допоможе багатьом українцям по-новому відкрити для себе власну історію, та доведе європейцям необхідність вести діалог з Україною на рівних», - йдеться у повідомленні.

Нагадується, що торік за допомогою друзів і партнерів Центру Анни Київської вдалося зібрати 5,5 млн грн на облаштування приміщень Центру та розвиток його програм. «Цього року ми бажаємо розпочати наступну віху розвитку. Запрошуємо Вас познайомитися чи поглибити своє знайомство з Центром, його засновниками і партнерами», - зазначається в анонсі.

Вечір відбудеться 25 червня 2019 року з 18:00 до 22:00 у заповіднику «Софія Київська». Благодійна пожертва на участь у заході: 10 тисяч грн. Дрес-код: Black-Tie або вишиванка.

Дізнатися детальніше про подію та реєстрація за посиланням.

Для додаткової інформації охочих просять звертатися: +380(66)9017969, annedekyiv@gmail.com

Фото: сторінка Centre Anne de Kyiv - Центр Анни Київської‎ у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-