Українці з Люксембургу, Франції та Німеччини підготували партію гумдопомоги для України

Українці з Люксембургу, Франції та Німеччини підготували партію гумдопомоги для України

Фото
Укрінформ
Волонтерська організація "Ukraïnka - Asbl Об'єднання українок Люксембургу" і волонтери з Франції та Німеччини підготували  чергову партію гуманітарної допомоги для військових шпиталів в Україні.

Про це йдеться на сторінці "Ukraïnka - Asbl Об'єднання українок Люксембургу" у Facebook.

"Люксембург+Франція+Німеччина = Україна. Ми, українці з трьох країн, об'єдналися і під проливним дощем відвезли комп'ютерну техніку для військових шпиталів та багато чого іншого - до нашої Шурочки (Олександри Гехтман – ред.) до Німеччини, а звідти скоро все поїде в Україну", - йдеться у повідомленні.

Висловлюється подяка українцям з Німеччини і Франції за допомогу з різних питань. "Сердечне спасибі: Німеччина – Галина Берц за каву і за допомогу із документацією; Франція - Іван Городецький за транспорт з причепом; Німеччина – Олександра Гехтман, наше депо, і ваша Наталка Павлик – Люксембург", - йдеться у повідомленні.

Днями до Житомирського Військового шпиталя від Об'єднання українок Люксембургу було передано 10 компьютерів і 3 сервери.

Читайте також: Українці в Тюрингії займаються волонтерством і популяризують Батьківщину в Німеччині

Як повідомлялося, волонтерська організація "Ukraїnka — Asbl Об’єднання українок Люксембургу" була створена у 2014 році.  За словами її голови Наталки Павлик, організація також включає в себе членкинь із Франції, Німеччини та Бельгії.

"Ukraїnka — Asbl" співпрацює з волонтерами по всій Україні: з волонтерами з Житомира, Києва, всієї фронтової зони (Куп'янськ-Вузловий, Часів Яр і т.д. Наразі об’єднання допомагає шістьом сиротинцям, чотирьом лікарням (двом мобільним, двом стаціонарним) і чотирьом будинкам літніх людей в Україні. Волонтери передають одяг, взуття, медикаменти тощо, але зауважують: головне завдання — допомога фронту.

Фото: сторінка Ukraїnka — Asbl Об’єднання українок Люксембургу у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-