У Торонто покажуть «Таємний щоденник Симона Петлюри» і «Нескореного»

У Торонто покажуть «Таємний щоденник Симона Петлюри» і «Нескореного»

Анонс
Укрінформ
У Торонто 5 квітня відбудеться показ стрічки «Таємний щоденник Симона Петлюри», а 6 квітня – фільму  «Нескорений».

Про це повідомляється на сторінці подій у  Facebook.

«Ексклюзивний показ «Таємного щоденника Симона Петлюри». Спеціальний гість – режисер Олесь Янчук. Фільм українською з англійськими субтитрами», - йдеться у оголошенні про показ.

Перегляд історичної драми, що приурочена до 100-ї річниці Української революції і розповідає про Україну у 1917 – 1921 роки і боротьбу за незалежність Української Народної Республіки, відбудеться з 18:30 до 22:00 за адресою: 21 Old Mill Road, Торонто M8X 1G5.

У суботу, 6 квітня, до перегляду пропонується стрічка «Нескорений», повідомляється на сторінці події у Facebook.

«Українська драма про життя Романа Шухевича (відомого як Тарас Чупринка) після Другої світової війни та його невпинну боротьбу за незалежність України. Ексклюзивний показ, спеціальний гість – режисер Олег Янчук», - йдеться у повідомленні.

Фільм українською з англійськими субтитрами. Показ відбудеться з 14:00 до 16:00 за адресою: 21 Old Mill Road, Торонто M8X 1G5.

Організатором заходів є канадський фонд BCU Foundation. Вартість квитка на кожен з фільмів становить 20 доларів.

Зазначається, що всі отримані з показів кошти буде передано фонду «Наші культурні скарби» ("Our Cultural Treasures Fund") при BCU Foundation. Фонд підтримує всі аспекти українського образотворчого та виконавського мистецтва, включаючи музику, живопис, скульптуру, танець, театр, фотографію та інші форми художнього вираження.

Читайте також: Канада випустила золоту монету у формі української писанки

Нагадаємо, фонд BCU Foundation фінансує проекти та заходи, які пропагують українську культурну ідентичність у Канаді, сприяють розвитку громадських організацій, демонструють історичний контекст українсько-канадських відносин тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-