У Брюсселі концертом-реквіємом вшанували Героїв Небесної Сотні

У Брюсселі концертом-реквіємом вшанували Героїв Небесної Сотні

Фото
Укрінформ
Концертом-реквіємом вшанували у Брюсселі пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України у Бельгії у Facebook.

«Концерт класичної музики, у якому прозвучали твори Й.С.Баха, В.А.Моцарта, Ж.Ф.Телеманна, М.Скорика та інших відомих композиторів, розпочався народною піснею «Пливе кача», якою проводжали в останній путь загиблих під час Революції гідності героїв, а також тих, хто загинув на сході України, захищаючи рідну землю від російських окупантів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на заході, організованому Об‘єднанням українок Бельгії, були присутні поранені українські військові, які проходять реабілітацію у Бельгії.

«Дякуємо Лесі Демкович, Людмилі Гаращук, Александрі Новосельцев, Наталі Чепуренко та Ірині Хапко за майстерність та емоції, які всіх об’єднали. Пам’ять про наших героїв житиме завжди у наших серцях!», - зазначається у дописі.

Як повідомлялося, благодійний концерт Requiem Concert зі збору коштів на гуманітарні проекти в Україні був анонсований на 30 березня у Брюсселі.

 «Об'єднання українок Бельгії та Посольство України в Бельгії має честь запросити вас на благодійний Requiem Concert. Після концерту запрошуємо на частування українськими традиційними стравами», - йшлося у повідомленні.

Вхід безкоштовний. Водночас, організатори заходу розраховують на щедрість гостей у зборі коштів на гуманітарні проекти в Україні. Переказ коштів можна здійснити на рахунок Об'єднання українок Бельгії ОУБ або залишити пожертву у спеціально встановленій скриньці.

Фото: сторінка Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium, сторінка події Requiem Concert у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-