Українці Пакистану для голосування на президентських виборах їдуть в ОАЕ - Посол

Українці Пакистану для голосування на президентських виборах їдуть в ОАЕ - Посол

Відео
Укрінформ
Громадяни України, які проживають на території Ісламської Республіки Пакистан, для участі у виборах Президента України у 2019 році мають прибути на виборчі дільниці, розташовані в ОАЕ.

Про це повідомив Надзвичайний та Повноважний Посол України в Ісламській Республіці Пакистан Володимир Лакомов з однієї з виборчих дільниць в ОАЕ у відео, яке розмістив у Facebook координатор української громади в Абу-Дабі Євгеній Семенов.

«На жаль, з об’єктивних причин в Ісламабаді, Пакистан, не було створено виборчої дільниці - перш за все, з міркування безпеки. Тому українці прибувають сюди, в основному, в Дубай, щоб взяти участь у голосуванні», - повідомив Посол.

Він зазначив, що Посольство організувало дискаунти для українців, які відправляються голосувати. За словами Володимира Лакомова, деякі виборці хотіли зупинитися в готелі, тому дипломати домовилися з компаніями про таку можливість, щоб надати українцям змогу проголосувати.

Володимир Лакомов відзначив чітку організацію роботи українських дипломатичних і консульських установ і виборчих комісій в ОАЕ. «Хочу перш за все подякувати українським дипломатам тут, в Дубаї та Абу-Дабі, за дуже чітку і гарну організацію роботи. Дуже добре працюють наші дипломатичні установи, комісії, всі українці мають гарні можливості віддати свій голос», - сказав дипломат.

«Дякую колегам, було дуже приємно побувати у них в гостях і поділитися досвідом, - додав Володимир Лакомов.

Фото, відео: Yevheniy Semenov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-