Українці з Люксембургу передали гуманітарну допомогу для військових

Українці з Люксембургу передали гуманітарну допомогу для військових

Фото
Укрінформ
Волонтерська організація «Ukraїnka — Asbl Об’єднання українок Люксембургу» передала чергову партію гуманітарної допомоги українським військовим.

Цього разу це комп’ютери, монітор і принтер, повідомляється на сторінці об’єднання у Facebook.

«Велика подяка житомирянам! Merci à Jytomyr pour aller chercher notre aide et l'envoyer à l'est d'Ukraine! Провідні хірурги Тарас Шеремета і Андрій Риженко з Житомирського військового шпиталя зустріли нашу передачу: 4 комп'ютери, один монітор і один принтер - і все вже їде на Схід», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, волонтерська організація Ukraїnka — Asbl Об’єднання українок Люксембургу була створена у 2014 році.  За словами її голови Наталки Павлик, організація також включає в себе членкинь із Франції, Німеччини та Бельгії.

Ukraїnka — Asbl співпрацює з волонтерами по всій Україні: з волонтерами з Житомира, Києва, всієї фронтової зони (Куп'янськ-Вузловий, Часів Яр і т.д. Наразі об’єднання допомагає шістьом сиротинцям, чотирьом лікарням (двом мобільним, двом стаціонарним) і чотирьом будинкам літніх людей в Україні. Волонтери передають одяг, взуття, медикаменти тощо, але зауважують: головне завдання — допомога фронту.

Фото: сторінка Ukraїnka — Asbl Об’єднання українок Люксембургу у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-