Українці в Японії представили національну культуру на міжнародному фестивалі у Токіо

Українці в Японії представили національну культуру на міжнародному фестивалі у Токіо

Фото, відео
Укрінформ
Українці в Японії взяли участь у міжнародному фестивалі Minato City World Carnival, де представили національну кухню та танець.

Про це повідомляє Дмитро Ковальов на своїй сторінці у Facebook.

«Минулої неділі в Мінато-ку прямо біля підніжжя Токійської вежі відбувся міжнародний фестиваль «Minato City World Carnival», в якому вже другий рік поспіль бере участь Україна», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нашу країну на фестивалі представляли Посольство України в Японії, товариство «Краяни» і школа «Джерельце».

Вся організаційна робота по підготовці до фестивалю лягла на плечі і була бездоганно виконана співробітниками українського посольства. «Хочеться особисто подякувати пані Віолетті Удовик за надану українцям Японії можливість долучитися до свята та донести інформацію про нашу чудову Україну», - написав Дмитро Ковальов.

Як і торік, Україна була представлена двома кіосками і художнім виступом на фестивальній сцені. «Один з кіосків розповсюджував інформаційні матеріали про Україну, проводились міні-лекції, другий був привабливим для любителів посмакувати українськими стравами. Ну, хто ж пройде, не скуштувавши, повз борщу зі зразами, чи не захоче спробувати наших голубчиків чи смачнючих пиріжечків з ягодами?», - розповів Дмитро Ковальов.

Опівдні на фестивальній сцені виступили діти з «Джерельця» із запальним танцем, під музику осучасненої пісні „Подоляночка“.

Завітали на фестиваль Посол України в Японії Ігор Харченко з сім’єю. Дмитро Ковальов зазначив, що було дуже приємно зустріти на фестивалі наших співвітчизників, які лише на пару днів чи тижнів приїхали до Японії і знайшли час прийти привітатись.

Фото:  Олексій Ютакавич Хіраяма

Відео: сторінка Dmytro Kovalov у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-