Українські вчителі обмінялися досвідом з освітянами у Дубаї

Українські вчителі обмінялися досвідом з освітянами у Дубаї

Фото
Укрінформ
Делегація українських вчителів взяла участь в освітньому форумі Global Education & Skills Forum 2019 в Дубаї та відвідала Українську школу в ОАЕ «Софія».

Про це повідомляється на сторінці школи у Facebook.

«26 найкращих українських учителів та агентів освітянських змін завітали до нашої школи, серед них 5 фіналістів сезону Global Teacher Prize Ukraine 2017, переможці інших престижних конкурсів. Приїхали вони до Дубаю на щорічний освітній форум Global Education & Skills Forum, де учасники не тільки діляться досвідом, обговорюють нові шляхи для розвитку освіти, але й визначають найкращих учителів світу», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу, українські педагоги, які працюють в міжнародних школах в ОАЕ, теж захотіли поділитися власними напрацюваннями. Про свій досвід роботи в місцевій школі в Аль-Айні цікаво розповідав Тарас Ващук. Інна мелешко як мама учнів та асистент в дитячому садочку поділилася своїми враженнями від роботи там.

Плідне спілкування відбулося з Юлією Борисовою, вчителем школи з англійською системою освіти. Вона надала українським педагогам багато корисних порад стосовно інноваційної практики, он-лайн платформ, проектного навчання, індивідуального планування, структури уроків, позитивної освіти та персоналізованого підходу до кожного учня. Відбулася конструктивна дискусія.

«Ми щиро вдячні всім учителям, які роблять таку велику справу для української освіти, а також організаторам, зокрема голові громадської спілки «Освіторія» Зої Литвин та директору з розвитку ГС «Освіторія» Олені Северенчук», - йдеться у повідомленні. Олена Северенчук є також організатором Global Teacher Prize Ukraine.

Гості  взяли участь у шкільному святі поезії «Українкою я народилася», де проявили себе як найкращі читці української поезії та найкращі виконавці українських пісень. 

Як повідомлялося, українська делегація вчителів взяла участь у щорічному освітньому форумі Global Education & Skills Forum 2019 - одній з наймасштабніших освітніх подій світу, яка відбулася 23 та 24 березня в Дубаї. Протягом двох днів учасники форуму діляться досвідом, обговорюють та формують нові шляхи для розвитку освіти, які допоможуть змінити наш світ. Торік делегатами форуму стали 2,8 тис. осіб з 153 країн світу.

Кульмінацією форуму є вручення премії Global Teacher Prize, яка визнає найкращого вчителя світу.

Global Teacher Prize Ukraine - це щорічна національна премія для вчителів - агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства та підкреслити важливість педагогів в Україні.

Національну премію засновано в 2017 році ГС "Освіторія" після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation. Старт нового сезону Global Teacher Prize Ukraine 2019 очікується на початку квітня, йдеться на сайті премії. Переможець отримає 250 тис. грн, поїздку та участь у форумі Global Education and Skills Forum у Дубаї, рік безкоштовного навчання від «Освіторії» та призи від партнерів конкурсу.

Фото: Українська школа в ОАЕ / Ukrainian School in the UAE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-