"ДахаБраха" у травні дасть концерт у Відні

Анонс
Укрінформ
Відомий український колектив "ДахаБраха" виступить 28 травня з концертом у віденському театрі "Акцент".

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook посол України в Австрії Олександр Щерба. 

"28 травня у віденському театрі "Акцент" виступатиме легендарна "ДахаБраха". Цьогорічний графік групи переповнений. Але цей один день для Австрії у них знайшовся. Тому що вони знають, як ми їх любимо", - йдеться у повідомленні.

Посол висловив переконання, що віденська публіка буде від "ДахаБраха" в такому ж захваті, як від гурту "ДахДотерс" минулого року. 

Слід зазначити, що бажаючі потрапити на концерт української "ДахиБрахи" вже майже розібрали всі квитки: станом на 22 березня з близько 450 місць залишилося лише 25. 

Як відомо, 2019 рік є Двостороннім роком культури України та Австрії. 

Творчість колективу "ДахаБраха", який вже відомий у всьому світі і традиційно збирає повні зали — це вражаючий музичний etnoperformance, який розширює межі сприйняття сучасної музики. Класифікуючи стиль групи як "етно-хаос", дослідники творчості "ДахиБрахи" відзначають його інноваційне звучання навіть для світової музичної арени. Також не залишається без уваги їхні експериментальні дослідження в сфері космології людського буття (навіть з'явилося формулювання: "магічний взаємозв'язок із музикою").

Фото: bucketlistmusicreviews.com та сторінка Botschaft der Ukraine in Österreich/Посольство України в Республіці Австрія у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-