Українські вчителі візьмуть участь в міжнародному освітньому форумі у Дубаї

Українські вчителі візьмуть участь в міжнародному освітньому форумі у Дубаї

Анонс
Укрінформ
Українська делегація вчителів 23-24 березня візьме участь у щорічному освітньому форумі Global Education & Skills Forum 2019.

Українські освітяни також зустрінуться з колегами, які працюють у школах в Об’єднаних Арабських Еміратах, повідомляє Український соціальний клуб (Ukrainian Social Club) в ОАЕ на своїй сторінці у Facebook.

«Вчителі з України візьмуть участь у щорічному освітньому форумі Global Education & Skills Forum 2019! Напередодні Форуму, 22 березня об 11:30 українська делегація вчителів - учасників Global Teacher Prize Ukraine 2018, відвідає Українську школу в ОАЕ «Софія». Керівництво школи запрошує на зустріч батьків та вчителів, які працюють у міжнародних школах ОАЕ та бажають поділитись своїм досвідом роботи. Долучайтесь!», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що  Global Education and Skills Forum 2019 – одна з наймасштабніших освітніх подій світу, яка пройде 23 та 24 березня в Дубаї. Протягом двох днів учасники форуму діляться досвідом, обговорюють та формують нові шляхи для розвитку освіти, які допоможуть змінити наш світ. Торік делегатами форуму стали 2,8 тис. осіб з 153 країн світу.

Кульмінацією форуму є вручення премії Global Teacher Prize, яка визнає найкращого вчителя світу.

Global Teacher Prize - це світова щорічна премія вчителів, які зробили видатний внесок у професію. Премію засновано фондом Varkey GEMS Foundation, щоб підкреслити важливість педагогів і той факт, що в усьому світі їхні зусилля варті того, аби бути визнаними на найвищому рівні. Переможець отримує 1 млн доларів США, зазначається на сайті премії.

Премія Global Teacher Prize проходить під патронатом віце-президента та прем’єр-міністра ОАЕ, правителя Дубаю шейха Мохаммеда бін Рашида Аль Мактума. Торік кількість заявок та номінацій перевищила 30 тис.

Global Teacher Prize Ukraine - це щорічна національна премія для вчителів - агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства та підкреслити важливість педагогів в Україні.

Національну премію засновано в 2017 році ГС "Освіторія" після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation. Старт нового сезону Global Teacher Prize Ukraine 2019 очікується на початку квітня, йдеться на сайті премії. Переможець отримає 250 тис. грн, поїздку та участь у форумі Global Education and Skills Forum у Дубаї, рік безкоштовного навчання від «Освіторії» та призи від партнерів конкурсу.

Фото: стоірнка Ukrainian Social Club у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-