Фотограф-українка зняла Дженніфер Лопес з нареченим в рекламі модних окулярів

Фотограф-українка зняла Дженніфер Лопес з нареченим в рекламі модних окулярів

Фото
Укрінформ
Американська співачка Дженніфер Лопес і її наречений, професійний бейсболіст Алекс Родрігес оголосили про співпрацю з австралійським брендом Quay Australia.

Автором рекламної фотосесії виступила український фешн-фотограф Саша Самсонова зі США, повідомляє HB Style.

«Зіркова пара, яка напередодні оголосила про заручини, знялася в рекламній кампанії нової колекції сонцезахисних окулярів для жінок і чоловіків. На знімках закохані щасливо посміхаються, демонструючи яскраві весняно-літні образи», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що Лопес і Родрігес виступили не тільки зірками рекламного кампейну, а й дизайнерами нової колекції Quay Australia, над створенням якої працювали в дуеті.

Лопес прокоментувала колаборацію з австралійською маркою, опублікувавши ряд рекламних фото з нареченим на своїй сторінці в Instagram.

«Ви знаєте, що я завжди роблю тільки те, що люблю. Quay Australia стали невід'ємною частиною нашого з Алексом повсякденного життя. Я неймовірно рада, що можу поділитися з вами цією колаборацією для чоловіків і жінок. Сонцезахисні окуляри завжди були аксесуаром, за допомогою якого я висловлювала себе. Я ношу їх, як в спортзалі, так і на червоній доріжці. І ця колекція ідеально відображає спортивний, але в той же час сексуальний і гламурний стиль, який мені подобається», - написала зірка.

«Примітно, що автором рекламної фотосесії виступила Саша Самсонова - український фешн-фотограф з Лос-Анджелеса», - зазначає видання.

Фото: Інстаграм Дженніфер Лопес та Інстаграм quayaustralia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-