МІОК розпочинає серію заходів, присвячених викладанню української мови як іноземної

МІОК розпочинає серію заходів, присвячених викладанню української мови як іноземної

Анонс
Укрінформ
Міжнародний науково-практичний семінар «Українська мова як іноземна: пошук інновацій крізь призму досвіду викладання інших мов» відбудеться 28 березня.

Він стане першим у низці заходів, присвячених проблемам викладання української мови як іноземної, повідомляється на сайті організатора події - Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК).

«Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК) проводить міжнародний семінар «Українська мова як іноземна: пошук інновацій крізь призму досвіду викладання інших мов». Це перший із серії запланованих МІОКом цьогорічних заходів, присвячених проблемам викладання української мови як іноземної», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що подія відбудеться в контексті нової державної мовної політики, спрямованої на поширення української мови в Україні і за кордоном.

Як повідомляється, захід покликаний започаткувати важливий діалог між центрами з вивчення різних мов (української, французької, німецької, іспанської, італійської, норвезької, шведської, польської, японської, корейської) і стимулювати використовувати зарубіжний досвід колег для викладання української як іноземної.

У семінарі, зокрема, візьмуть участь Оксана Винницька-Юсипович, Почесний Консул Канади в Україні, представники організації «Альянс Франсез», Центру німецької мови, Центру грецької мови і культури, Центру іспаністики, Українсько-скандинавського центру, Львівського корейського центру «Ханмаді», Українсько-японського центру, Лінгвістично-освітнього центру Національного Університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету ім. І. Франка, Українського католицького університету, а також викладачі української мови за кордоном.

Семінар відбудеться за адресою: Головний корпус НУ «Львівська політехніка», ауд. 226 (ІІ поверх), вул. С. Бандери, 12.

Дата і час проведення: 28 березня 2019 р. о 10:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-