Українці у Сінгапурі провели літературний вечір до дня народження Ліни Костенко

Українці у Сінгапурі провели літературний вечір до дня народження Ліни Костенко

Фото
Укрінформ
Українці у Сінгапурі провели літературний вечір з нагоди дня народження української письменниці, поетеси, громадської діячки Ліни Костенко.

Про це повідомляється на сторінці Українського клубу у Сінгапурі (Ukrainian Club in Singapore) у Facebook.

«Вітаємо нашу Легенду - Ліну Костенко з Днем Народження! Дорога Ліно Василівно, прийміть найщиріші вітання від української громади в Сінгапурі. Дякуємо Вам за невпинну любов до українського слова та за Вашу творчість», - йдеться на сторінці.

Вечір відбувся 19 березня за спільної ініціативи Посольства України в Республіці Сінгапур, Українського клубу в Сінгапурі та української громади.

«Уперше ми читали разом. Історія про Марусю Чурай, озвучена різними тембрами голосів, не залишила нікого байдужим. Цей роман як відображення сьогодення, історія, в якій сплелося все: любов, смерть, правосуддя, боротьба за рідний край. Дякуємо Вам за те натхнення, яке даруєте нам», - зазначається на сторінці.

Читайте також: Українка з Ізміра переклала вірші Ліни Костенко турецькою

Як повідомлялося, відома українська письменниця, поетеса, громадська діячка Ліна Костенко народилася 19 березня 1930 року. Вона є автором понад 15-ти поетичних збірок («Вітрила», «Мандрівки серця», «Над берегами вічної ріки», «Сад нетанучих скульптур», «Річка Геракліта»), роману «Записки українського самашедшого». За історичний роман у віршах «Маруся Чурай» удостоєна Державної премії ім. Т.Г. Шевченка.

Фото: Ukrainian Club in Singapore

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-