У Канаді зібрали гроші на відпочинок для 33 українських дітей-сиріт

У Канаді зібрали гроші на відпочинок для 33 українських дітей-сиріт

Фото
Укрінформ
У канадському Саскатуні відбувся 3-й благодійний гала-вечір 3rd Annual Fundraising Gala зі збору коштів для українських дітей-сиріт.

Захід організувала група «Stream of Hopes» («Потічок надій»), повідомляє керівник благодійного фонду “Я майбутнє України”, відомий волонтер Марта Левченко на своїй сторінці у Facebook.

«Неймовірні «Stream of Hopes» Олеся Гурська (Olesya Hursky) і Ростик Гурський (Rostyk Hursky) знову об’єднали найдобріших людей в Саксатуні в Канаді, щоб розповісти про милосердя та мрії українських дітей! Знову «Буковинська мрія» відбудеться за потужної підтримки «Потічка надій»! Зібраних коштів вистачить на путівки для 33-х дітей сиріт, які матимуть змогу відвідати у червні 11-тий благодійний фестиваль і табір відпочинку «Буковинська мрія», - йдеться у повідомленні.

Марта Левченко висловила подяку кожному, хто «відвідав благодійний вечір в Канаді, хто долучився до організації, хто зробив так, щоб мріі 33-х сиріт здійснилися, їх почули і їх життя змінилося!».

Волонтер додала, що кожен може долучитися до проекту, обрати мрію дитини або оплатити проживання чи харчування для обраного малюка, таким чином ставши його чарівником, через сайт www.mriya.cv.ua.

Співзасновник «Stream of Hopes» Олеся Гурська і Ростик Гурський - львівяни, які мешкають у Саскатуні. «Stream of Hopes» – це група жителів міст Саскатун і Торонто, які допомагають хворим, покинутим дітям, сиротам в Україні.

На сторінці групи зазначається, що під час заходу, що відбувся 15 березня, вдалося зібрати більш як 5 тис. доларів США для сиріт. «Це діти, яким ми допомагали і продовжуємо це робити. Вони отримають 2 тижні перерви від своєї важкої щоденної реальності», - зазначили у «Stream of Hopes» і висловили сподівання, що до кінця травня ентузіастам вдасться зібрати ще грошей.

У рамках благодійного вечора відбулися лотерея, аукціон, показ мод, кулінарне шоу, виступ канадської зірки Терези Сокирки тощо.

Зазначається, що торік «Stream of Hopes» забезпечили відпочинок 47 дітлахів із розрахунку 150 доларів США на дитину.

Як відомо, Саскатун - найбільше місто провінції Саскачеван. Українці почали селитися у Саскатуні в кінці 19 ст. Населення міста станом на  2006 р. становило 202 425 мешканців, із них 14 400 україноканадці.

Фото: сторінка Stream Of Hopes - Потічок Надій у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-