СКУ продовжує термін подання заявок для короткострокових спостерігачів президентських виборів

СКУ продовжує термін подання заявок для короткострокових спостерігачів президентських виборів

Укрінформ
Світовий Конґрес Українців (СКУ) продовжує термін подачі заявок до 17 березня 2019 року для короткострокових спостерігачів Міжнародної місії СКУ зі спостереження (Місія СКУ) за цьогорічними президентськими виборами в Україні.

Про це повідомляється на сайті СКУ

Короткострокові спостерігачі СКУ оцінюватимуть передвиборче середовище та виборчий процес в контексті законодавства України, її зобов'язань перед Організацією з безпеки і співробітництва в Європі та Радою Європи, а також інших міжнародних стандартів демократичного волевиявлення.

СКУ приймає заявки від осіб (крім громадян України і Російської Федерації), котрі протягом першого туру (31 березня 2019 року) і протягом другого туру в разі призначення (21 квітня 2019 р.):

- можуть приїхати в Україну для спостереження за виборчим процесом;

- тимчасово або постійно проживають в Україні та готові спостерігати за виборчим процесом або готові спостерігати за виборчим процесом в одному з дипломатичних представництв України за кордоном.

Особи, які хочуть спостерігати за президентськими виборами або в Україні, або в дипломатичних представництвах України за кордоном, повинні заповнити відповідні форми, доступні на веб-сайті СКУ, та надіслати їх на електронну скриньку elections@ukrainianworldcongress.org не пізніше 17 березня 2019 р.

“Я хотів би подякувати більше ніж 100 довгостроковим спостерігачам СКУ, які тепер здійснюють моніторинг засобів масової інформації щодо фактів іноземного втручання у президентські вибори в Україні, а також понад 100 короткостроковим спостерігачам СКУ, які будуть слідкувати за виборчим процесом в Україні. Я також закликаю інших волонтерів приєднатися до Місії СКУ і зробити свій внесок у зміцнення демократії в Україні”, – заявив Голова Місії СКУ Евген Чолій.

Фото: Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-