У Брюсселі пройде творча зустріч з Сергієм Жаданом

У Брюсселі пройде творча зустріч з Сергієм Жаданом

Анонс
Укрінформ
У неділю, 17 березня, у будинку Товариства українців у Бельгії (Брюссель) пройде творча зустріч "Поговорімо з Сергієм Жаданом".

Про це повідомляється на сторінці заходу у Facebook

Зустріч з поетом відбудеться в рамках проекту "Поговорімо!" ("Let’s talk"). Разом з координаторами даного проекту організатором заходу виступає Товариство українців в Бельгії (ТУБ).

Сергій Жадан – український поет, прозаїк і перекладач, одна з чільних постатей сучасного літературного процесу. Сергій Жадан належить до тих українських авторів, яких найчастіше перекладають за кордоном – його твори можна почитати тридцятьма мовами. Автор романів «Ворошилоград», «Депеш Мод», «Інтернат», збірок оповідань «Біг Мак», «Месопотамія», поетичних збірок «Цитатник», «Ефіопія» та інших.

Нещодавно The New York Times Book Review включила книгу вибраних віршів Сергія Жадана «Те, чим ми живемо, те, заради чого вмираємо» у список рекомендованих книг 2019 року.

Проект "Let's Talk" стартував 10 грудня 2014 року. Його мета полягає у створенні комунікаційної платформи між українською громадою в Бельгії та українськими політиками, дипломатами, активістами громадянського суспільства, журналістами, митцями, представниками церкви і тими, хто готовий поділитися своїм досвідом та корисною інформацією про минуле, сьогодення і майбутнє України. Координатори проекту - Анна Яворська ("НГО Global Ukraine") та Ігор Хохоляк (НГО"Товариство Українців Бельгії").

Фото: Укрінформ, зі сторінки заходу у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-