У Чорногорії пройшов

У Чорногорії пройшов "Кримський вечір"

Фото
Укрінформ
До 5-х роковин окупації Криму Посольство України в Чорногорії організувало проведення "Кримського вечора", спеціальними гостями якого були український режисер Ахтем Сеітаблаєв та продюсер Іванна Дядюра.

Про це повідомляється на сайті МЗС України

Як зазначається, на початку заходу представники української громади влаштували флешмоб на підтримку українських політичних в’язнів.

В рамках "Кримського вечора" було відкрито фотовиставку «Крим в умовах окупації», на якій представлено 27 фотографій журналістів Радіо Свобода, які відображають перші дні захоплення українського півострова російськими військами.

Також відбувся публічний показ художнього фільму «Хайтарма», після якого гості заходу могли поспілкуватися з Ахтемом і Іванною.

Крім цього в кінотеатрі “Multiplexx” міста Подгориці вперше відбувся публічний показ «Кіборгів» для чорногорського глядача. На заході також були присутні багато представників української громади. Після перегляду гості мали можливість поспілкуватися з режисером фільму Ахтемом Сеітаблаєвим та продюсером Іванною Дядюрою. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-