Українці ОАЕ запрошують «На каву з Шевченком»

Українці ОАЕ запрошують «На каву з Шевченком»

Анонс
Укрінформ
Українська громада запрошує на вечір з нагоди 205-річчя від народження Тараса Шевченка.

Про це повідомляється на сторінці події у Facebook.

«На каву з Шевченком 2019. Український вечір в Абу-Дабі - цієї суботи у столиці Еміратів!Українці полюбляють ходити на каву. В Абу-Дабі покажемо, що філіжанку цього чи будь-якого іншого напою можна посмакувати і з Тарасом Григоровичем у комфортній, майже інтимній, і від того - неймовірно чесній атмосфері, створюючи її водночас», - зазначив координатор української громади в Абу-Дабі Євгеній Семенов.

Він додав, що минулими роками такий формат був успішним і отримав низку позитивних відгуків.  Семенов пообіцяв гостям вечора каву, живу музику, літературу, виставку, інтерактив, тепле спілкування, нові знайомства і коло громади. Планується також весела вікторина "Шевченко на мільйон".

Додатковою родзинкою цьогоріч, за словами організаторів, стане дводенна виставка Олександра Грехова  "Квантовий стрибок Шевченка". «Лише 9 та 10 березня з нагоди шевченківських днів за підтримки української громади в N2N Gallery в Абу-Дабі буде виставлено унікальні ілюстрації, які презентують українського Кобзаря Тараса Шевченка в низці дещо незвичних сучасних образів - від Дарта Вейдера до Статуї Свободи», - йдеться у повідомленні.

Семенов додав, що на вечорі будуть раді всім, хто заспіває чи зіграє улюблену музику, а особливо - тим, хто поділиться читанням своєї улюбленої літератури (Шевченка чи інших авторів) з паперу, гаджета чи напам'ять.

Український вечір в Абу-Дабі На каву з Шевченком 2019 відбудеться 9 березня з  17:30-19:00 у галереї N2N Gallery, Al Ain Tower (Costa Coffee Entrance) Al Khalidiyah, Abu Dhabi.

Вхід вільний. Вік необмежений.

Фото: сторінка події у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-