У Мадриді представили нову збірку поетеси Валентини Гуменюк

У Мадриді представили нову збірку поетеси Валентини Гуменюк

Фото
Укрінформ
Збірку поезії «Осінній колаж» Валентини Гуменюк презентували у столиці Іспанії.

Про це повідомив Голова Української громади Іспанії за права, честь і гідність українців Юрій Чопик на своїй сторінці у Facebook.

«У залі парохії церкви Благовіщення Пресвятої Богородиці в Мадриді відбулась презентація нової збірки поезії Валентини Гуменюк «Осінній колаж», як і збірки «Мій світ тобі», за яку авторка була нагороджена Міжнародною літературно-мистецькою премією ім. Пантелеймона Куліша», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час зустрічі 3 березня поціновувачі поезії мали можливість насолодитись багатогранною, різнобарвною і самобутньою творчістю поетеси. Звучали вірші про любов до Бога, про красу і велич української жінки, тугу за Україною, пророчі слова Тараса Шевченка, лунали пісні на слова Валентини Гуменюк "Княгині України" та "Будь повік благословенна".

Щирі, теплі слова Посла України в Іспаніїї Анатолія Щерби, шанувальників поезії, друзів створили атмосферу свята душі та родинного тепла.

Як відомо, Валентина Гуменюк (поетичний псевдонім Палома) - українська поетеса і громадська діячка, авторка книг, пісень. Народилася в смт Ланівці Тернопільської області, наразі проживає в Іспанії. Співаініціатор створення поетичного товариства «Наше слово» в місті Мадрид (Іспанія). Дипломант фестивалю «Українська весна в Барселоні», 2017. Лауреат літературно-мистецької премії імені Пантелеймона Куліша ( за збірку «Мій світ тобі», 2019).

Фото: сторінка Юрія Чопика у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-