Українцям Лісабона показали колекцію українського одягу від дизайнера Марії Шамедько

Українцям Лісабона показали колекцію українського одягу від дизайнера Марії Шамедько

Відео
Укрінформ
Український одяг різного стилю від українського бренду Maruna by Maria продемонстрували у Лісабоні за участі дизайнера Марії Шамедько.

Про це повідомила ведуча етновечору Іоанна Бейтан, представниця української діаспори з Австрії, йдеться на відео з показу.

"Дизайнер Марія Шамедько привезла до Лісабона надзвичайно гарну колекцію українського одягу різного стилю. «Це і вечірні сукні, і одяг офісний, і кежуал.Тобто це одяг, який можна одягати і на різні українські заходи, і у повсякденному житті», - зазначила ведуча.

Показ колекції відбувся наприкінці лютого у Культурно-освітньому центрі "Дивосвіт" при Спілці Украінців у Португалії (СУП), про що написала у Facebook заступник голови СУП Ольга Гарасимчук.

«У культурно-освітньому центрі "Дивосвіт" при Спілці Українців у Португалії відбувся показ виробів украінської вишивки. Учениці 8-9-10-11 класів продемонстрували 60 виробів ручноі роботи майстра Марії Шамедько з Києва. Після закінчення показу учасники та гості мали змогу придбати пречудові українські вироби», -  зазначила Ольга Гарасимчук.

Вона подякувала пані Марії за чудову колекцію українських виробів, усім моделям, які продемонстрували назвичайну красу кожного вироба. Особливу подяку було висловлено Наталії Федорчук за допомогу в організації показу мод і великий професіоналізм.

Фото: сторінка Павла Садохи у Facebook
Відео: Тризуб ТV /Португалія - Tryzub TV /Portugal

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-