Український дитячий колектив з Лівану - призер Міжнародного танцювального конкурсу

Український дитячий колектив з Лівану - призер Міжнародного танцювального конкурсу

Фото
Укрінформ
Український дитячий колектив "Vesna" з Лівану виборов перше місце у категорії «змішана номінація - стилізований народний танець» на Міжнародному фестивалі-конкурсі "Україна єднає світ" у Києві.

Про це йдеться на сторінці Громади українців Лівану у Facebook.

«Особливий день для Громади українців Лівану. Дитячий танцювальний колектив "Vesna", що народився силами української громади, вперше був представлений на Міжнародному конкурсі в Києві. І зайняв перше місце!», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що колектив довго чекав на конкурс і ретельно готувався. «Тривалість конкурсу - 3,5 години. Було дуже багато колективів з різних куточків України і з-за її меж. У категорії змішаний вік 7-9 в номінації "народний стилізований танець" "Vesna" отрималa перше місце», - повідомляється на сторінці.

У громаді дуже пишаються досягненням малечі і бажають маленькім зірочкам успіхів і подальшого професійного зростання. Також Громада українців Лівану «з надзвичайною гордістю та шаною вітає керівника ансамблю, його творця, хореографа Марину Седун з цим досягненням» і відзначають її наполегливу працю і талант.  

Міжнародний фестиваль-конкурс проходить за підтримки Міністерства культури України та Благодійного фонду «Україна єднає світ».  Його метою є виявлення та підтримки талановитої молоді, обмін творчими здобутками, розширення міжкультурних зв’язків. Конкурсна програма фестивалю включалає в себе найрізноманітніші види виконавчого мистецтва, серед яких конкурс читців, інструментальне, циркове та театральне мистецтво, вокал, хореографія.

Фото:  сторінка Громади українців Лівану у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-