Учасники АТО/ООС завітали до української школи в Абу-Дабі

Учасники АТО/ООС завітали до української школи в Абу-Дабі

Фото
Укрінформ
Група українських військових - учасників АТО/ООС, які перебувають на реабілітації в Об’єднаних Арабських Еміратах, відвідали українську школу вихідного дня «Дивосвіт» при Посольстві України в ОАЕ.

Про це повідомляєтся на сторінці диппредставництва у Facebook.

«24 лютого у приміщенні Посольства відбулася зустріч учасників антитерористичної операції/операції Об'єднаних сил на сході України, які зазнали поранень, з учнями української школи вихідного дня в Абу-Дабі та їхніми батьками. Вдячна малеча подарувала воїнам свої малюнки, невелички сувеніри та щирі посмішки», - йдеться у повідомленні.

Раніше зазначалося, що Посольство України разом з небайдужими в ОАЕ продовжує заходи з організації відпочинку та реабілітації поранених українських військовослужбовців. Чергова група поранених перебуватиме в ОАЕ з 19 по 26 лютого 2019 р. Дипломати звернулися до української громади в ОАЕ з пропозицією долучитися до організації програми перебування військових в Еміратах і подякували всім, хто вже надав допомогу.

Читайте також: Україна візьме участь у розробці безпілотного бомбардувальника — ЗМІ

Як повідомлялося, українська школа вихідного дня «Дивосвіт» при Посольстві України в ОАЕ відкрила двері 1 лютого цього року. Наразі там навчається 16 школярів віком 4-6 років, викладають дві досвічені вчительки. Незабаром планується залучити старших діток. У перспективі – приєднання нових учителів і збільшення класів.

Фото: сторінки Embassy of Ukraine in the UAE, " Дивосвіт " Українська школа в Абу Дабі у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-