Посол Кулініч і Союз українок Австралії обговорили нові спільні проекти

Посол Кулініч і Союз українок Австралії обговорили нові спільні проекти

Фото
Укрінформ
Посол України в Австралії Микола Кулініч провів зустріч з крайовою управою Союзу українок Австралії (Ukrainian Women's Association in Australia).

Під час заходу відбулося, зокрема, обговорення нових спільних проектів, повідомляється на сторінці Посольства України в Австралії у Facebook.

 «Посол України в Австралії Микола Кулініч зустрівся з крайовою управою Союзу українських жіночих організацій Австралії. У ході надзвичайно теплої і дружньої зустрічі присутні вшанували Героїв Небесної Сотні, відзначили внесок українського жіноцтва у проведення «Ігор Нескорених» в Сіднеї, обговорили нові спільні проекти, спрямовані на утвердження позитивного іміджу України в Австралії», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу, на сторінці Союзу українок Австралії (СУА) у Facebook зазначається, що у рамках зустрічі Микола Кулініч вручив подяку від Посольства України голові громадського комітету підтримки української команди на “Іграх нескорених” (Invictus Games) у Сіднеї, волонтерці-координатору зв’язків між українськими спортсменами та австралійськими організаторами “Ігор” Дарці Сенько. Таким чином, "було визнано величезну роботу та відданість австралійського комітету Invictus на чолі з Даркою Сенько".

Як відомо, «Ігри нескорених» - міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов'язків. Участь у змаганнях беруть представники країн-членів НАТО, а також стратегічні партнери Альянсу.

Вперше "Ігри нескорених", засновані британським принцом Гаррі, пройшли в 2014 році в Лондоні. У нещодавніх змаганнях, які відбулися з 20 по 27 жовтня у Сіднеї, взяли участь команди 18 країн, у тому числі Україна.

Союз українок Австралії (СУА) - громадська організація і перша українська жіноча організація в Австралії.Заснована у 1949 р. Наразі СУА нараховує 850 членів, має 18 відділів, 5 штатових осередків і крайову управу, осідок якої міняється по штатових осередках, залежно від її особового складу. Сфери діяльності організації -  культурно-освітня, суспільної опіки, допомога молодіжним організаціям і рідним школам, збереження та плекання українського народного мистецтва, зовнішні зв’язки, видання журналу «Наше слово».

Фото: сторінка Ukrainian Women's Association of Australia у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-