Pink на премії BRIT Awards виступила з номером, який поставили українські режисерки

Pink на премії BRIT Awards виступила з номером, який поставили українські режисерки

Відео
Укрінформ
Американська співачка Pink на премії BRIT Awards 20 лютого виступила з номером, який поставили українські режисерки Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко.

Про це повідомляє The Village.

«Українські режисерки Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко спільно з американською компанією Freckled Sky та українською компанією Front Pictures поставили номер для американської співачки Pink на британській музичній премії BRIT Awards 2019. В основу номера ліг перформанс, який Freckled Sky спільно з режисером Олегом Боднарчуком показували на America’s Got Talent у 2015 році», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для виступу Pink українські режисерки повністю адаптували номер під артистку. Вони підготували ту частину номеру з водою та проекцією, де співачка виконує пісню Try. Усього номер триває близько 11 хвилин – Pink виконує mash-up з кількох своїх пісень.

За словами режисерки Наталії Лисенкової, репетиції номеру проходили у Києві з українськими хореографами.

«У Pink був дуже щільний графік, тому ми максимально намагалися впровадити в номер фрагменти хореографії з її туру. Все відео відправляли артисту і хореографам з її команди, щоб вони паралельно могли вчити номер», – розповіла режисерка Наталія Лисенкова.

На репетиції в Лондоні Pink вперше спробувала танцювати і співати в воді. «Вона дуже швидко і легко впоралася з непростими умовами номера», – додала режисерка.

На церемонії BRIT Awards 2019 співачка Pink була удостоєна престижної нагороди «За видатний внесок у музику». Pink стала першою міжнародною артисткою, що отримала цю нагороду.

Головна британська музична премія BRIT Awards 2019 відбулася 20 лютого в Лондоні.

 Наталя Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко є режисерками американської компанії Freckled Sky, з якою вони створили презентацію нової моделі Ferrari для європейського і британського ринку, взяли участь у створенні концертного туру для Paula Abdul, зробили презентацію нового альбому американському хіп-хоп-виконавцю Lil Yachty для Spotify.

Фото: Укрінформ

Відео: PinkVideoVault

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-