Посол Любов Непоп перевірила умови праці українців на ряді угорських підприємств

Посол Любов Непоп перевірила умови праці українців на ряді угорських підприємств

Фото
Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний Посол України в Угорщині Любов Непоп днями відвідала кілька угорських підприємств, де ознайомилася з умовами праці і проживання українців.

Зокрема, 20 лютого Посол зустрілася з керівництвом заводу «Jász-Plasztik Kft» з виробництва пластику у місті Ясберень та українськими громадянами, які працюють на підприємстві, повідомила дипломат у Facebook.

"У ході візиту ознайомилась з умовами праці та проживання українських працівників. Консул поінформував українських громадян про їхні права під час перебування в Угорщині, надав роз’яснення щодо ключових консульських питань та участі у виборах Президента України на закордонних виборчих дільницях", - зазначила Непоп.

Вона поінформувала, що в зустрічі також взяли участь голова Державного самоврядування українців Угорщини Юрій Кравченко, речник української громади в Державних Зборах Угорщини Брігітта Суперак та керівництво Українсько-угорського бізнес-клубу.

Раніше, 15 лютого, Любов Непоп здійснила робочу поїздку у місто Секешфегервар, де відвідала завод «DENSO Gyártó Magyarország Kft.», повідомляє прес-служба Посольства України в Угорщині.

«У ході зустрічі Посла з керівництвом заводу українську сторону було поінформовано про діяльність підприємства, а також ознайомлено з умовами роботи українських громадян, які працюють на заводі», - йдеться у повідомленні. У зустрічі також взяли участь Голова Державного самоврядування українців Угорщини Юрій Кравченко, керівництво Українсько-угорського бізнес-клубу.

Крім цього, Посол здійснила поїздку до міста Варпалота, в якому проживають українські працівники заводу «DENSO Gyártó Magyarország Kft.». У рамках зустрічі з ними окрема увага була приділена питанням захисту інтересів українських громадян за кордоном. Консул Посольства надав роз’яснення щодо ключових консульських питань, а також поінформував, яким чином наші громадяни можуть взяти участь у виборах Президента України на закордонних виборчих дільницях.

Фото: сторінка Nepop Liuba у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-