Учні Школи українознавства з Манчестера завітали до українського Посольства у Лондоні

Учні Школи українознавства з Манчестера завітали до українського Посольства у Лондоні

Фото
Укрінформ
Учні Школи українознавства ім.Т.Шевченка у м.Манчестер завітали днями до Посольства України в Лондоні.

Про це повідомляє прес-служба українського диппредставництва.

«Раді вітати в Посольстві учнів Школи українознавства ім.Т.Шевченка у м.Манчестер (Manchester Ukrainian Saturday School). Вдячні всім, хто підтримує розвиток україномовного навчання у Великій Британії», - йдеться у повідомленні.

У Посольстві пообіцяли й надалі «сприяти створенню належних умов для вивчення української мови, історії та кращих національних традицій».

Раніше, 11 лютого, українське диппредставництво запросило юних українців у Великій Британії до участі у IХ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Інформацію про проведення конкурсу Посольство розмістило на своєму сайті.

«Запрошуємо учнів та студентів з числа українців, які проживають у Великій Британії, взяти участь у ІХ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», - зазначається у повідомленні.

Повідомляється, що конкурс проводиться Міністерством освіти і науки України щорічно з метою популяризації творчої спадщини Т.Г.Шевченка та підтримки обдарованої української молоді, яка проживає за кордоном.

До складу журі увійдуть викладачі української мови та літератури, письменники, поети, а також представник Посольства України. Для кожної вікової категорії учасників будуть передані відповідні завдання для творчої письмової роботи. За результатами оцінювання найкращі роботи будуть надіслані до Інституту модернізації змісту освіти в Києві.

Цьогорічний конкурс проходитиме за підтримки Посольства та Спілки учителів Великої Британії 2 березня 2019 року о 10.00 у приміщенні Українського культурного центру в м.Лондон (154 Holland Park Avenue, W11 4UH).

Прохання до 28 лютого повідомити про свою участь у конкурсі, надіславши контактні дані (ПІБ, дата народження, назва навчального закладу, контактний номер телефону) на електронну адресу: contact@ukremb.org.ua.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-